Programul SkateDance School s-a născut din pasiune pentru sănătate și mișcare și a evoluat într-o secțiune de dans pe patine cu rotile, la festivalele Winter Star, Star Evolution, New Star si Cupa Romaniei, dar și într-o mișcare urbană contemporană de dans pe patine cu rotile, pentru copii, adulți și chiar familii întregi.

În acest sens, dezvoltăm în continuare programe în stil SkateDance, destinate publicului larg, de exemplu SkateDance School Party Mobil, dar și Festivalul SkateDance School.

Mona Cristina Comerzan Instructor SkateDance

Mona-Cristina Comerzan

Experinta

Este Consilier Psihologic, Consilier pentru Dezvoltare Personală, Trainer și Psiholog Sportiv, Instructor de dans pe patine cu rotile si Instructor de Fitness-Aerobic.

Prima care a prezentat un dans pe patine cu rotile, într-un cadru oficial, validat de Ministerul Muncii și Educaţiei, fiind primul instructor de dans pe patine cu rotile din Romania, cu nota 10.

A participat la concursuri naţionale şi internaţionale, dar şi la diferite evenimente de dans, cu coregrafii de dans pe patine cu rotile pentru adulţi şi copii, caştigând, de fiecare dată, locuri de podium.

Experiență cu clienții de la 23 de ani, cu 9 ani de experiență în banca comercială, 12 ani experiență drept consilier psihologic și 6 ani de experiență drept psiholog sportiv si coordonator al programului de dezvoltare personala prin miscare si dans pe patine cu rotile SkateDance School, sub egida Cabinet Individual de Paihologie Comerzan Mona Cristina.

Realizări SkateDance School - cifre

peste 50 de concursuri naționale și internaționale, spectacole și demonstrații de dans pe patine cu rotile

peste 35 de locuri pe podium

peste 35 de coregrafii de toate tipurile (solo, duo, trio, grup)

peste 70 de cursanți de toate vârstele, până în prezent

8 participări și jurizare la secțiunea proprie SkateDance - Dans pe patine cu rotile, din 2018 și până în prezent

2 ediții de Festivalul de dans pe patine cu rotile - SkateDance School

peste 9 petreceri în conceptul propriu SkateDance School PartyMobil

cifre skatedance school

Stilurile SkateDance (dans pe patine cu rotile) abordate în cadrul programelor noastre

Dansul pe patine cu rotile SkateDance cuprinde mișcări ale corpului pe patine cu rotile în ritmul muzicii, care își au originea din mersul pe patine cu rotile, trucuri pe patine cu rotile (Jamming) și executarea de mișcări specifice diverselor stiluri de dans pe patine cu rotile.

Dansul pe patine cu rotile SkateDance se împarte pe stilul de dans determinat de adaptarea patinelor cu rotile la specificul melodiei și stilului de dans abordat coregrafic.

Dansul pe patine cu rotile SkateDance se înscrie și în zona sportului acrobatic cu accesorii, ceea ce presupune, pe lângă un antrenament adaptat, că patinele cu rotile te obligă la “acrobația” de a le stăpâni în relația cu muzica, dar și cu mesajul coregrafic, ceea ce face ca tehnica folosirii lor să fie diferită în funcție de stilul de dans abordat.

Vezi stilurile de dans SkataDance Vezi cartea noastra

Vrei sa devi SkateDancer?

Alege oricare dintre programele noastre!

Vino alaturi de noi! Urmareste-ne pe