Pegas

Remarcă-te în grupul tău cu perechile de patine cu rotile de la Pegas!

Fie că alegi o pereche de patine cu gheată înaltă, fie una cu gheată joasă, vei vedea că patinele cu rotile au un grad mărit de confort pentru picior, iar roțile au un tratament împotriva uzurii premature, dar și forme rotunjite pentru mișcări fine și alunecare lină.

Învață să patinezi cu stil, alături de noi și ai 25% reducere la achiziționarea patinelor cu rotile*!


Impresionează-ți toți prietenii, cu super modelele Pegas de patine cu rotile, fie cu ajutorul design-ului retro inconfundabil al rotilelor Rookie, fie cu ajutorul patinelor Bliss Star și Bliss Dots, patine cu rotile proprii Pegas, primele patine cu rotile produse de o companie românească.

Mai multe detalii, găsești pe site-ul
https://bicicletapegas.ro/mobilitate-urbana/role

* Beneficiezi de reduceri după încheierea contractului pentru unul din programele noastre.

Origami Skates

Cu Origami Skates vei da o altă formă distracţiei, pe patine cu rotile!

Aici vei găsi o gamă aparte de patine cu rotile, care se deosebesc printr-un design-ul autentic, iar printre particularităţile patinelor cu rotile se numără brandurile de top, calitatea superioară a tuturor componentelor și confortul rotilelor.

Învață să patinezi cu stil, alături de noi și ai 15% reducere la achiziționarea patinelor cu rotile din gama IMPALA și SFR, inclusiv echipamente de protecție SFR*!

Descoperă modelele de patine cu rotile Impala, brand care creează rotilele din componente de înaltă calitate, atent concepute și confortabile, dar și patinele cu rotile Moxi Lolly, o gamă de rotile comode, confecționate din piele întoarsă de înaltă calitate.

Mai multe detalii, găsești pe site-ul
https://www.origamiskates.com/patine-cu-rotile

* Beneficiezi de reduceri după încheierea contractului pentru unul din programele noastre.